Om mig, Maia 

Min mediala resa började redan i barndomen. Så länge jag kan minnas har övernaturliga upplevelser varit en naturlig del av mitt liv. Jag har fått förnimmelser om saker som ska ske, både för mig själv och för andra, och haft en förmåga att läsa in och känna av hur människor mår och vad de behöver. Jag har fått varsel, sett andar och upplevt märkliga fenomen. Och tänk, i min enfald trodde jag att alla är som jag! Att mina förmågor var ovanliga började jag förstå först i vuxen ålder, liksom att dessa nedärvts i generationer på den kvinnliga sidan av min släkt.

När jag var 18 år så började jag läsa tarotkort för mig själv och mina vänner. När jag kom till en punkt i livet så jag kände mig redo att vandra en ny livsväg. Jag ville träffa nya människor och hitta ett nytt sammanhang. Efter lite övervägande valde jag därför att utveckla mina mediala förmågor genom en ettårig medial utbildning enligt den engelska läran. Efter detta året så fortsatte jag att utveckla mig genom flera kurser. 

Den väg jag valde har sedan dess visat sig vara helt rätt. Jag är numera certifierat medium och har hunnit vägleda tusentals klienter, varav många som till min stora glädje väljer att återkomma till mig gång på gång. Jag utvecklas varje dag. Det fina är att du aldrig "blir klar" med det andliga! Dina förmågor expanderar hela tiden, och vad är härligare än att växa?

Jag äger flera sätt att kommunicera på. Jag får en stark känsla av att bara "veta" eller "känna" vad situationen handlar om. Jag har en förmåga att känna in platser, människor, föremål och siffror. Så oftast brukar jag kunna ge svar på när, var och hur. 

Det är dock väldigt viktigt för mig att fortsätta leva med båda fötterna på jorden och balansera det andliga med vår fysiska verklighet. Min medialitet är ett underbart redskap, men inte en livsstil. För mig är det viktigaste att du som klient lämnar mig efter ett samtal och känner dig fylld av energi, känner dig glad och att jag väckt något hos dig.

Jag ser fram emot att få kontakt med just dig! Varmt välkommen för konsultation! 

Maia Skog