Mina tjänster


Andligt coaching samtal

Ett samtal som styrs av var du står i livet, och de budskap jag får in om vad du behöver veta just nu.

  • Vi pratar om dig, din personlighet, vad som är dina styrkor och vad du kan utveckla.
  • Jag får ofta in bilder från det som varit och om du vill så samtalar vi kring det utifrån ett andligt perspektiv.
  • Vi samtalar kring hur ditt liv kan utvecklas. Jag beskriver vad jag känner in kring din väg framåt, så att du kan fundera över andra/nya möjligheter.
    Du har alltid ett fritt val i ditt liv och din framtid och du har alltid möjlighet att förändra det som sker. Jag försöker täcka upp ett år framåt, men får ibland in budskap från längre fram i tiden.
  • Vi kan få kontakt med nära och kära om de har något viktigt att förmedla.
  • Ofta är din guide med dig under samtalet. Jag brukar försöka beskriva hen och vad hen har att säga.


Mitt mål är alltid att du ska lämna mig med ny glad energi och bli stärkt i den du är.

Om du samlar ihop ett gäng på minst 10 st så åker jag gärna till din stad och jobbar därifrån över en helg eller till vardags med privata sittningar.
Jag erbjuder också samtal över telefon.

JUST NU HAR JAG INGEN MÖJLIGHETER ATT TA EMOT KLIENTER FYSISK, MEN KOMMER GIVETVIS ATT FORTSÄTTA ATT JOBBA ÖVER TELEFON!

Pris via telefon:

Tid: 15 min
Kostnad: 400 kr

Tid: 25 min
Kostnad: 700 kr

Tid: 45 min
Kostnad: 1000 kr

Pris på plats i Stockholm eller annan stad:

Tid: 45 min
Kostnad: 1400 krSeans i mindre grupp

En så kallad storseans i grupp, då jag tar kontakt med nära och kära och de får lämna budskap. Jag kommer till er, eller ni till mig. Tjänsten erbjudes i Göteborg med omnejd.

Efter seansen gör jag en kort enskild avläsning för de som vill, ca 10 min per person vilket brukar räcka för att ställa några frågor.

Antal deltagare: 4-8 personer.
Tid: 1.5 - 2 tim

Kostnad: från 650 kr per deltagareÖvriga tjänster

Jag är tränad och certifierad i avläsning med tarotkort, Lenormand-kort och orakelkort. Jag kan också bistå med spådom i kaffesump, med pendel och med trollbord.

Behöver du rena ditt hem från dåliga energier, eller har du andar hemma som inte ska vara där? Jag kan komma och rena ditt hem.

Kontakta mig för priser!


VÄNLIGEN OBSERVERA!

Under mina vägledningar är det viktigt för mig att ta hänsyn till människor som inte själva har valt att gå till mig. Att gå till ett medium måste vara en frivillig handling. Jag går därför aldrig in och försöker berätta om någon ej närvarandes åsikter, drömmar och känslor. Istället för att göra avläsningar av dina anhöriga utgår jag hela tiden från dig, min klient, i avläsningar kring relationer och dylikt. Jag gör aldrig avläsningar om dina barn, nu levande eller kommande. Däremot tar jag med glädje kontakt med dina anhöriga på andra sidan, eftersom dessa själva närvarar vid vägledningen och väljer vad de vill säga.

Jag är inte yrkesutbildad inom vården och ger därför inga avläsningar inom sjukdom och medicin. Känner du oro för din hälsa så ber jag dig uppsöka en läkare. Jag ger heller inga avläsningar kring döden.

Jag har tystnadsplikt!