KUNDREFERENSER

"Wow vilken kunskap du besitter! Har träffat några stycken medium men aldrig någon som är så träffsäker som du! Du visste inget om mig när vi träffades första gången, ändå blev det så rätt. Både med det som hänt mig innan, som du kände av och saker som skulle ske i framtiden. Jag kommer definitivt att fortsätta boka in mig hos dig tack Maia för allt du ger mig."

/Lotta 51 år

Administratör

"Maria måste vara den bästa jag har snackat med inom spå. Inte nog med att hon kan berätta om din framtid utan att hon kan gå in på små ditaljer. Det är inte svårt och kommunicera med Maia. Hon kan få sin kund och bli lugn och bekväm och det är nog det som gjorde att jag valde och spå mig hos henne som jag verkligen inte ångrar. KAN REKOMMENDERA STARKT"

/ Nand 27 år

Resturangägare

"Så jäkla grym e den här tjejen på att hitta saker! Jag erkänner att jag är slarvig ibland, lägger saker där de inte ska vara... Men tack vare kontakt med Maia så har sakerna kommit fram igen, jag är så tacksam. "

/ Linus  21 år

Studerande

"Maia är väldigt duktig och träffsäker. Hon ger bra vägledning och är lyhörd. Hon har hjälpt mig med mycket. Både rensat dåliga energier i mitt hem och fått mig att se framåt i svåra tider. Hennes förmåga att se in i framtiden är outstanding. Nästan kusligt precis. Rekommenderar henne 100% "

/ Carina 51 år

Frisör

"Maia har prickat in namn, ålder och när jag skulle träffa min man. Det har gått rysningar i kroppen när hon återgett saker ordagrant. Har provat många som spår men aldrig mött något liknande. Är du ledsen över något när du gått till henne så är du stark när du kommer därifrån. Du får en upplevelse inte en avläsning. Hon är både empatisk och snäll. Väl värt pengarna."

/ Sandra 33 år

Egenföretagare

"Det var otroligt lätt att prata med och lyssna på Maia, hade kunnat sitta i timmar. Efter mitt möte med Maia gick jag hem stolt och med massor av ny energi och påbörjade direkt vissa förändringar i mitt liv som både jag och Maia vet att jag kommer må så mycket bättre av framöver. Kan varmt rekommendera er att träffa Maria, ni kommer inte ångra er! "

/Rebecka 27 år

Affärsbiträde

"I två timmar var jag på Maia. Jag var nervös  det är första gången. Hon gör mig lugn och vi prata som två bröder. Jag fick massa luft och det som är bekymmer innan kändes inte svårt att lösa. Hon prata även om en broder och sa precis vem han var. Nu 1 år efter så har det hon sagt stämt. Gå till henne, snälla!"

/Rami 29 år

Volvo


"Vet inte vad hon gjorde med mig. Jag tycker inte om att visa känslor, hon gick på djupen så saker är inte jobbiga längre. Var glad och ser fram emot allt roligt som skall kommer. Hon får 12 av 10. Så cool och annorlunda! "
/André 38 år
Snickare


"Hon pricka in 98% av det hon sa om  mig, min familj å folk omkring mig. Ålder, ibland namn å sånt. Hon e grym. Mycke av det hon sa skulle hända har hänt. Väntar fortfarande på vissa saker. Hon sa att jag skulle byta jobb och att jag skulle jobba på FK och nu gör jag det! Hur gör hon? Testa själv å skyll inte på mej om du vill gå dit fler gånger. Alla mina vänner som jag sagt till har gått dit å säger samma sak."

Francesca 26 år 

Utredare på FK

"Vet inte riktigt vad jag ska skriva men jag kände mig väldigt trygg med att bli spådd av dig Maia. Allt kändes väldigt hemma samtidigt som de va en helt ny upplevelse för mig. Alla känslor kom precis där dom skulle och blev så varmt bemötta jag kände mig lättad, sedd och varm i hjärtat när vi gick där ifrån och är så tacksam "

/Sandra 22 år

Lokalvårdare

"Jag hade en jättebra upplevelse hos Maria! Underbar människa som är duktig på det hon gör. Gick därifrån mållös!"
/Kajsa 26 år

Affärsbiträde

"Tack för igår. När jag gick hem så log jag, det var mycket som lossnade.
Du är fantastik. Att få en bekräftelse på det man redan känner av men inte vet hur man ska tolka, blir helt kart och nu förstår jag mycket bättre. Du är träffsäker och förklarar bra. Det är en intressant framtid och jag vet att jag kommer att hitta mina egna lösningar på allt. Jag kommer rekommendera dig för de som behöver hjälp på sin väg genom livet"

/Anna 53 år

Cert Healer

"Jag har aldrig träffat någon så bra, duktig och träffsäkert medium någonsin.
Du visste så mycket som du inte kan veta om mig och de runt omkring mig.
Sen att jag fick höra vad min sons pappa som dog för fem årsedan ville säga var helt UNDERBART.
Även om det var sorligt så var det skönt att han fick lätta sitt hjärta.
Tack för all pepp och det lugn du har med dig i en sittning. Djupt tacksam över allt du har berättat för mig idag. Kram V "

/Vivvi 45 år

Stödpedagog

"Maia har öppnat upp mer mina ögon när det gäller medium och att det inte går att lita på alla. letandet och letandet efter min syster så fick jag massa svar och letrådar!! Hon sa massa som stämde in hur saker och ting gick till.

Detta är en kvinna som vill göra kunden nöjd 100% och pengar är det minsta hon tänker på, vilket jag själv har erfarenhet av stött på en massa dom vill ha mer och mer pengar.
Ni kommer inte bli besvikna om ni tar kontakt med henne 🙏
Nu ska jag bara följa stigen och hoppas att jag hittar henne i snar framtid 💛
30 år tjej som kommer fortsätta att ta kontakt med Maia i framtiden!!"

/Ami 30 år
Mammaledig


"Hade telefon sittning hos Maia, och är väldigt nöjd med det hon förmedla. Hon gick in på djupet på mina frågor jag ställde. Hon såg mycket om mig som stämde in. Har spått mig hos andra medium, men Maia är absolut den bästa jag har spått mig hos. Jag rekommenderar henne varmt.

 /Johanna 37 år
Städerska

"Min upplevelse var så stark, när jag lämnade Maia så var jag hoppfull och livsglädjen var tillbaka. Nu ett år senare, precis allt har stämt in på pricken, så som mitt nya jobb. Varför skriver jag ett år senare? Maia pricka in en sak som jag inte kan att förklara. Hon sa att något livsomvälvande skulle ske den 8 jan i år. Hon sa "Den 8 januari 2021 kommer något livsomvälvande att ske, inget jobbigt utan du kommer känna ren skär lycka och glädje" Jag fick min dotter den dagen. Tack du är min idol!"

Ankan

Aktiemäklare 37 år

"Jag fick en 40 års present av min vänner. Där dom gav mig en medial sittning. Jag som är 98% emot allt som är new age. Jag fick äta mina ord. Det är en upplevelse utöver det normala."

Chatrin 40 år

Chef

"Har precis mött ett fantastiskt medium, som tog sig tid och verkligen gav sitt yttersta.
Träffsäkerheten, tydligheten och budskapen gjorde min upplevelse fantastisk.
Tacksam för allt jag fått till mig, för vägledningen och svaren på mina frågor.
Kan verkligen helhjärtat rekommendera Maia, hon levererar budskap, med tydlighet, värme och kärlek."
Annelie 55+
Kontorschef


"Jag har blivit spådd förut - men aldrig med den här träffsäkerheten.
Maia var en handfull av yrken i ett. Hon kunde se smärtor och sjukdomar, ge tips & råd från ett fågelperspektiv och en "själslig läkare."
Efter samtalet fick jag ny energi. Hon gav mig så många verktyg i form av goda råd och nu känner jag att jag klarar av saker jag inte gjorde förut. Min självkänsla växte.
Är väldigt tacksam för samtalet och jag kommer definitivt gå tillbaka."

Ellen 23 år
Personligassistent


"Maia är det mest pricksäkra medium jag någonsin träffat. Under de över 2 timmarna sittningen varade så berättade hon detaljer ur mitt liv och om mig som hon absolut inte kunde ha en aning om. Inte nog med det så kunde hon lika pricksäkert tyda hela min familj och våra relationer med varandra. Det viktigaste av allt är att hon är kristallklar i sitt sätt att delge mina guiders budskap att jag skrattade så tårarna rann flera ggr. Har du inte haft en sittning med Maia än? Se till att göra det!! Du kommer inte att ångra dig ."

Gun 52 år 

Läkarsekreterare och healer

"Tack så mycket för igår! Du plockade upp så mycket om det som hänt i mitt liv. Det som har gjort mig till den jag är. En hel del svårt. Du tog upp det och dem som ligger mig allra varmast om hjärtat. Du gjorde det på ett positivt och självklart sätt. Tack för ett och annat skratt också. Det behöver jag. Det blev som ett fint samtal och som en vägledning för mig. Som en väg ur det gamla och in i det nya. Som ett stöd i det jag tänker och känner själv. Som början till något nytt och underbart. Jag blev väldigt glad över hälsningen från min mamma. "

Tilda 53 år

Yogalärare


Alltså wow! Finner knappt några ord. Ett sådant fint, varmt och öppet bemötande och en otrolig kunskap. Jag hade en sådan oro och stress inför framtiden i min kropp samt saker som tyngde ner mig ifrån mitt förflutna innan jag gick på mötet hos Maias. Efteråt var det som att jag svävade på moln. Jag var fylld av energi och jag kände att jag hade fått svar på alla frågor jag aldrig tidigare hade fått besvarade.
Otroligt fint att känna att det inte fanns någon stress kring tid eller att några frågor var för dumma. Rekommenderar starkt alla att testa, jag tror inte att någon kommer att bli besviken


Maggan 28 år

Personlig assistent

"Maia är ett äkta medium som alltid får mig att må väldigt bra flera dagar efter ett besök. Hon är bra på att tolka o lyssna in, lätt att få kontakt med även för mig som klient. Med raka budskap och tolkningar utan floskler, känner jag att det är lätt att förstå och ha en bra kommunikation med mina kära o nära.
Det känns att Maia ser det här som en livsuppgift där pengar är av underordnad betydelse. Sådana medium finns det gott om annars."

Anna 65 år

Medium

"Jag fick ett tips av en av mina bästa vänner om en spå dam o tänkte jag skulle testa med ett öppet sinne vilket jag gjorde ❤️🙏 Det visade sig att mycket hon sa var klockrena saker som hon omöjligt skulle kunna veta annars. Det kommer ta lång tid för mig att smälta information jag fick. Men jag kommer garanterat höra av mig till henne igen då hon gav mig så mycket svar som jag behövde ❤️😘🙏.
Stort jätte tack Maia för allt du sa o peppa det, du är en underbar människa.

Elsa 39 år

"Hej!!
Ville bara tacka för tiden jag fick med dig i onsdags. Det var verkligen precis vad jag behövde. Du var helt fantastisk - så varm, genuin och framförallt duktig! Känner mig inspirerad och fylld med ny energi❤️ TACK!"

Alicia 19 år

Servitris